Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina će izaći na vidjelo! Kad tad! Koliko god skrivali zlotvori, istina se pokaze. Idemo po Oscara!!!!!
Pa naravno !! Nece valjda prikazivati srpsku sramotnu propagandu Bubamaru ??
Ne bitno koje ste nacionalnosti ali kako Vas nije sramota to izjaviti ?! . Ja kao pojedinac nikada nisam negirao masovna ubijanja ni od jedne strane . Hoćete reći da što se u filmu Dara prikazivalo nije istina? To je samo mali djelić toga što se dešavalo u tom prokletom logoru. Vaš komentar je nepoštovanje svih žrtava i njihovih familija.
@Legalizuj Srbi su uradili statističke podatke 1933 i 1947 i po tim podatcima se vidi da nema ni G od GENOCIDA u Jasenovcu. Jasenovac je mitomanija i politika SPC-a. Pomiri se sa tim!
Bolje na pecanje otići i preskočiti dangubu od propagande
kad ce ova zena neki film snimit
Nadati se da ce film uspjeti probuditi empatiju i pokazati publici da se zlocini ne desavaju uvijek drugome. Ljudi koji generacijama zive u miru ne mogu istinski razumjeti ni suosjecati sa zrtvama dok ih se ne uvuce u jednu ovakvu zivu, istinutu pricu.
Bravo. Neka svi vide sta su nam uradili i kad priznaju presudu, tek onda mozda mozemo pricat o suzivotu..Pozz
Istina je pokazana u Hagu, cilj filma je na umjetnicki nacin ispricati pricu
Imamo mi svoje Admire koje ne zanima Aida. Admire se fotkaju sa šajkačama na šupljim glava ma i sa genocidnim zastavama u rukama, još KAO obrazovana tuka. E moj Bošnjo i Mošnjakinjo.
.....ma komi je to u šumskoj,na haparatima!?
Istina nađe svoj put