Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Never forget Genocide in Srebrenica 1995
Nizozemska je saučesnik u genocidu!
I Srbi su direktni učesnici al će morati priznati genocid, i film će se gledati i cijeloj Srbiji ‼️
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Nagrada bi bila kad bi se ukinula genocidna tvorevina RS i postala jedna cijelovita bez entiteta Reoublika BiH
Dara iz Jesenovca prima Bocu na Sokocu
Hajmo dijasporci malo se dignite...lako je pobkeci 92 udarati rodice i pare brojati...po hajmovima
Opet neko potpalio vatru na Balkanu 😁
U nizozemskoj dobila nagradu,koji su vas predali koljacima,hahahah motaj kablove gasi svijetlo.
Ako dobije oskar trebamo izaci svi na ulice da proslavimo onda tako u rulji otici politicarima srušit kuce i vikendice bar jednog politicara nabiti na kolac
Preplakao od prve do zadnje minute.
Dara osvojila karu na Bistriku.
ja mislim da se srbi kaju zbog srebrenice zaista, mozda ne zbog zrtava nego zbog toga sto su etiketirani kao zlocinci, a i sami su zrtve genocida i bili su na strani pobjednika u dva svjetska rata i onda su se na sve to posrali sa ovim balkanskim ratovima, nisu svatili da je i kraj bitan koliko i pocetak,bolje je imati los pocetak a dobar kraj nego obratno,mislim da je njihov jedini nacionalni spas da priznaju genocid i zlocine i da se ograde od pocinioca istih JAVNO!!
Jel realno da govoriš da je tom narodu žao samo zato što su ih osudili a ne jer su izvršili genocid? Pa kako je to olakšavajuća okolnost hebemu miša? Al barem si identificirao šta je problem a to je kultura koja genocid vidi kao javno dobro a negira ga jer ne želi da nosi breme onog što su uradili. Žrtve su kakvog genocida? Bili su lešinari svjetskih pobjeda u oba svjetska rata.
Zasto niko ne pravi majice sa natpisom filma, bas fina ideja sada ljeto dolazi pa da malo narod nosa majice po citavom svijetu!
opet NEKA SADAKA za bošnje... hebga, svijet vas skonto.
izdrkam ti na daru
Misli da film neće dobiti nikakvu nagradu. Dramaturgija filma je loša, gluma očajna a poruka nikakva. Oni koje zadovoljava propaganda, uglavnom glorifikuju film na fonu političkih obračuna.Nažalost sam ČIN pokolja i genocida, trenuci lakoće masovnog ubijanja nije prikazan već se maskira da se ne zamjeri srbima. Film je generalno loš, toliko loš da me je sramota što ga se veže za genocid u Srebrenici.
Nemas ti blage veze sa zivotom, filmom i umjetnoscu. Ali blage veze, to ti garantujem. A mozda si samo tendenciozan, bezobrazan i ljubomoran. Glup nisi, vidi se po nacinu govora tako da je nesto od ovo dvoje
novinar Senad Hadžifejzović u Centralnom dnevniku sinoć objavio da su potpredsjednici SDA Safet Softić i Denis Zvizdić bili emisari koje je Bakir Izetbegović poslao u Beograd da prenesu poruku Aleksandru Vučiću da se previše ne uzbuđuje i ne reagira na skup koji će nekoliko dana kasnije u Vijećnici održati lider SDA s političarima i intelektualcima, u vezi s revizijom presude za genocid po tužbi Bosne i Hercegovine protiv Srbije
Srbi su kroz vijekove ubijali i svoje vladare a druge narode. S početka 90-ih JNA im je dala oružje, tom kukavičkom srpskom plemenu inspiriranom chetnichkom ideologijom i u dva-tri dan pobili su 8000 ljudi kao "osveta turcima na tim prostorima". Kultura sjećanja nas obavezuje da NIKAD ne zaboravimo , NIKADA pleme vam ravnogorsko !
Dobro rečeno, ni ja nebi bolje napisao.
NAJGORE JE KAD SAM SEBE LAZES!!!!KAO STO GENOCIDASI LAZU SAMI SEBE!!! TO JE PONIZENJE ZA SAMOGA COVJEKA!!!
Sretno, Jasmila! Sretno Bosno