Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde primitivci jedni kao prvo neznate se opustiti na drugi nacin osim sto odete u kafanu i naroljate se kao s t o k e.Film je extra,pogotovo ako ga gledate u 3D(ali vi babuni jedni neznate taj osjecaj,tako da se necu ni truditi objasnjavati)sa voljenom osobom. Obavezno pogledat i!!! Svakome ga toplo preporucujem !!!
@kastan Novi kandidat. Pa ovako sine, da krenemo. Ne kaže se \"film nebi zaradio\", već se kaže film ne bi zaradio. Negacija se uz glagole piše odvojeno osim određenih izuzetaka koje ti neću ovdje navesti. Ostavit ću ti da to uradiš za zadaću. Također, ne kaže se \"gledaj te\" nego gledajte. Vaš čika Senahid.
Bata i Ljubisa su za ovaj film izmislili sedmu umjetnost. Pisam vam se na film gdje se sve svelo na kompjuterske specijalne efekte i pricu o americkim superherojima koji (opet) spasavaju svijet. Yebo vam Dan Nezavisnosti i Will Smith mat.er kome god se ovo svidja. Reklame za Vanish imaju bolji scenarij od ovoga.
A ko tebe us.ro tjera da gledas ScFi filmove??? Meni se gade romantične komedije, drame..pa??? Ne gledam ih, onaj ko voli gledat će. Kako ima napaćenih likova. Čovjek ne voli neki žanr filma, i sada mu krivo što se snimaju takvi filmovi. Rokni se života ti, vidiš da nisi sav svoj!!!
Ko te j.e.b.e. kad si g.lup. Gledaj Batu Živojinovića i Ljubišu Samardžića, nisu za tebe svjetski filmovi.
Pola od toga Britanija, Australija, Mexico, Tajvan, sve zemlje bliske USA, dok je u Francuskoj, Spaniji, Italiji i Njemackoj ostvario prosjecan uspjeh.
Jale, vidim da pise da je vis ezaradio u inostranstvu nego u Americi.. Ino-preko 600 mil., Amer-preko 300 mil.
Odrasti, idiote.
kAD SI SELJAK,NIJEE TI NIKO KRIV ,LJAKSE JEDAN GLUPI !
Naravno da je zaradio u Americi idiote, tamo ovakva sranja i prolaze, a da znas da je pogled kroz prozor na gradski saobracaj i kisu koja pada daleko zanimljiviji od ove gluposti.
Sta laprdate koji *urac ,da ne valja film nebi zaradio milijardu $ u ovako kratkom vremenu . Seljaci balkanski ,gledaj te Kad lisce pada ,zanimljivije je -.-
Koji je ovo bullshit, ne bih gledao kad bi oni meni platili a ne ja njima.
Ja ovo ne bi seruc gled\'o
@svašta u SAD Djeca će uživati, a ne djeca če uživati. @KUHLJO Nije đaba nego džaba. Ako nekad u životu poželite biti pismeni obratite se čika Senahidu.
FIlm je preglup, stara, izlizana priča kako amerikanci spašavaju svijet. Žalim potrošeno vrijeme...