Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se MeeToo odnosi na sve vas sto ste pocele tuzakat za napastovanja kad vam je karijera otisla u ku*ac
ovu desno ne bi napastvovao ni pokojni Ekrem
Sta bi tek za ovu lijevo reko
Dale Ali ne dobile zeljeno u uzvrat…#MeToo…. 😂😂
She said f@k me for a roll please
Naravno da ne podržavam silovanje,siledžije treba ubijati.Ne smatram da je ženi jedino i najbolje mjesto u kući iako neke radi ponašanja treba zatvoriti na teški rad a ne samo u kuću ali nije to način,nisam toliko konzevativan gledam svoj posao.Ali mi nikada neće biti jasan taj omjer da žene nikada veća prava nisu imale a nikad više fizički ugroženije,objektificiranije i nikada golije.
Joj jesu ove feministice dosadne 😖 agresivne, bijesne i iritantne 😖
Ko je producent?😎
Joj ovo kmecanje o silovanju je bas postalo dosadno, nudile ste se najmocnijem producentu za ulogu, gle cuda, ali sad nakon toliko godina se sjetiti da te mozda silovao je bijedno
Je bale se i sad im je zao. A nije im zao sto nisu ostale obicne prostitutke
Gluma je prostitucija.
ne treba film doci ce to i kod nas ubrzo.