Drama horor
3

Film "Niz mračni hodnik" od 9. augusta na repertoaru Cinema Cityja

Klix.ba
Na repertoar Cinema Cityja 9. augusta stiže film "Niz mračni hodnik". Riječ je o drami hororu producenata serijala Sumrak sage. Glavne uloge u filmu tumače Anna Sophia Robb, Taylor Russell i Uma Thurman.

Riječ je o gotičkoj priči o 14-godišnjoj djevojčici Kit Gordy koja s prijateljima pokušava spoznati tajne uklete škole. Škola se nalazi daleko izvan zemlje, a kada je Kit tamo došla osjetila je neko zlo. Kako vrijeme prolazi, Kit se suočava s natprirodnim pojavama u instituciji i tamnim silama svoje ravnateljice....

Pored nove horor drame, na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniji akcijski triler i franšizu "Nemoguća misija: Razilaženje", zatim kriminalističku akciju "Sicario 2: Rat bez pravila" sa oscarovcem Beniciom Del Torom, Josh Brolinom i Catherine Keener u glavnim ulogama te napeti triler "10 x 10" sa Luke Evansom i Kelly Reilly u glavnim ulogama.

Za najmlađe posjetitelje pored nove animirane avanture "Hotel Transilvanija 3 : Praznici počinju" na repertoaru Cinema Cityja su i tri animirane komedije "Izbavitelji 2" ,"Prinčeva strana priče" i "Luka i čarobni muzej".

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu multipleksa Cinema City.