Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vazda isto sve ....rat opet rat opet nacionalizam...pa dokle vise u pm.... sta vracate vazda isto sve ako nije haso otisao jest pero uzas..
@medolino1234 jeste, a nominacije za nagrade dobijaju samo sa ratnom ili poslije ratnom tematikom.
e nek si vala ovo napisao....rat je prosao ima vise od 20 god i oni nas i dalje poznaju samo po ratu...zna li iko neku dobru pricu izmislit gdje ce se vidjeti ljepote zemlje, toplina ljudi i nacin zivota...oni vani o nama misle da smo nesto skroz nenormalno, pa kad nekog upoznaju ko se makar malo zna ponasat, iznenade se kao da su upoznali lava ili tigra koji umije da prica s ljudima....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nidje tetke u traileru...
"Svedski Oskar" ih ja odo na pogresnu stranu :))))
ko je ova pi*ka u plavoj majici ? ;)
ovdje je jedino Bajrovic dobar glumac
cuj kobajagi bosanski moderni imena ANJA Jebemti balijace
meni najbolji posljeratni film iz BiH. Dobro ustimani mrtvaci
Ipak je ovo fina prica
Ovo je baš isfurana tema za ljude u vakumu.Trebali su snimiti film "Od Afganistana lažnim identitetom do švedske socijale".
Problemi u Svedskoj, definitivno...
treba pogledati!
Čuj napustio BiH kao izbjeglica. Kaže se migrant :) Kad one iz Sudana, Južnog Sudana, Somalije, Konga, Centralno Afričke republike i Nigerije gdje vladaju oružani sukobi i progoni nazivaju migrantima, onda treba reći: Napustio BiH kao migrant. Krenuo za socijalom isto kao i ovi iz Sudana i Somalije. Sve samo migranti. Je li tako ? Ha ja.
Glup si . Ha jah.
@RPM Da ti kažem kao sin dezertera. Prelijepo je bilo biti odgojen u mirnom, poticajnom okruženju, sa djecom svih nacija, učeći nove jezike. Ja svom ocu svaki dan čestitam što nije odabrao stranu mržnje, a vidim i očiglednu razliku između nas koji smo odgojeni vani, i ovih što su ostali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tetkanoo
predobro receno u filmu, blago tebi jarane ti si se na vrijeme ispalio...:)