Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od malih nogu sam veci fan DC-a nego Marvela ali film kako treba nisu sastavili...ovi iz Marvela uboli formulu sa sarkasticnim humorom i uspijeva a ovi iz DC- jos na nivou Stalonea i Švarcia humor u smislu jel se tvoja mama zove Marry a i moja e sada smo haveri BatmanvsSupermen ( nevidjena glupost ) ali hajde ali što mi tek sjebaše Transformerse to tek nadugo i naširoko...
Moras bit il dijete il retard da gledas ovo
Ma ja bolje gledat nase filmove ratne posljedice itd to nam treba u zivotu :D
mrAdil Istinu zboriš
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaki put kad kliknem da gledam neki video na klixu a ono reklama "netaknute prirode sokovi". Svaki put kliknem na reklamu jer znam da ce to izbiti iz dzepa oko 2 marke tom proizvodjacu. Nikad vam necu kupiti taj sok zato sto spamujete, a uvijek cu vam kliknuti na reklamu da vam se osvetim sto mi se gurate pred nos. Dosad sam vas kostao najmanje 20 KM pa vi nastavite.
Više gotivim DC od Marvela još od djetinjstva zbog mračnije priče, ali fakat su nesposobni snimiti kako treba film. Christian Bale batman - sva tri dijela super, Wonder Woman ok - ostalo teško smeće. Justice league je ispod prosjeka.
Marvel je smece
ne znam o cemu pricas,sta je smece, Man of Steel predobar, Batman vs Superman jos bolji, JL vrh...ne kontam sta ocekujes, kakav treba da bude, de paša kameru u ruke i snimi bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..kako bi mi ova WOnder Woman zaplatila, uh!!