Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A GTA V u prvoj sedmici prodaje zaradila 800 miliona. Polako ali sigurno filmska industrija izumire.
Kakve veze s filmom ima to sto je GTA zaradila toliko novca? 2 totalno razlicite stvari, ko biva prestat cu voljeti filmove pa cu preci na GTA?
Stvar je u tome sto ce video igre u buducnosti sjebat filmsku indusriju. Zasto gledat film u kojem nemas nikakvog utjrcaja kad mozes sam odlucivat radnju i uticati na radnju.
ma pogledajte ovaj film, odavno se nisam vise ismijo :D http://www.filmovita.com/you-dont-mess-with-the-zohan-2008/
zidovska propaganda
pa mozda i jest, neznam jesil gledo citav film al ja sam ga gledo jer je smijesan
Odavno je malo kvalitetnih filmova (lični ukus), a ovo je jedan od rijetkih za koji vrijedi platiti kino-kartu. Plus, nije 3D glupost.
Kad sam bio mladji pitao sam se kako bi bilo kad bi ovi astronauti ostali gore bez mogucnosti da se vrate, lebdis beskrajnim prostorom i cekas smrt, konacno da je to neko sproveo u film