Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glumce su birali po osnovu toga ko može više oči da iskolači, osim ovog negativca i vlasnika kuće
Iako nisma ljubitelj horora vecinom zbog toga sto su uglavnom glupi u predvidljivi, ovaj ima dobru ocjenu za jedan horor.. moglo bi se pogledati.
pa dobro ......naravno da mora imati neku radnju...faktor iznenadjenja.......ni ja ne volim da se samo kolju ..........ubijaju........volim da se sve nekako ukombinuje uz taj neki jos smek straha........ gledala sam seriju Penny Dreadful......svidjela mi se
ubica je sin od doktora... eto uštedio sam vam 7 KM za kino
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Don't Breathe prno sam.
ubica je sin od doktora... eto uštedio sam vam 7 KM za kino
@debuger4 Ja bih ti dao 14 KM samo da mi se ne pišaš na merak.
izgleda dobro. naravno bošnjaku je domet filmske umjetnosti pogledat žikinu dinastiju svake godine iz nove godine uz tri dana staru sarmu i francusku salatu, zato će ovo popljuvat :)
izgleda zanimljivo skroz.......... odmah cu ga potraziti...........
@mirrorce imas na kodiju da gledas usput pogledaj conjuring 2
PRIKAŽI ODGOVORE (4)