Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mi nekako " ispao iz utrke " vise lici kad Amel Tuka pocne da kako kaze melje zadnjih 300 metara
Ne može Danise uvijek na istu foru, mora i nešto drugačije, da bi bio ugledan režiser, a ovako samo pušiona!!Kontaš li ti nešto??
S obzirom da je Oscar najveci turbo folk, trebao je da ispadne iz utrke veliki Andrej Koncalovski koji je snimio jedan od najboljih filmova svih vremena "Siberiada", a ovom antitalentu Danisu dati nagradu za zivotno djelo. To bi bila ispravna odluka jevrejskih holivudskih ljigavaca.
Pa Zapad nikada neće dozvoliti da Bosanac osvoji dva Oskara! To im je klip u točkove kada neko sa par miliona eura napravi film i osvoji tolike nagrade, a njihovi stotinu puta skupliji filmovi prolaze kako prolaze!
@Nemanja2 - neka ti nemanja osvoji Oskara. Još malo pa će mu zbog primitivizma i širenja mržnje zabraniti da bude samo gost na festivalima u svijetu!