Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
americko sranjjee...a naravno glupi amerikanci to idu gledat zivotom, jer je tipicni american hero movie! smece ocjena -9/10
U suštini film jeste Yenkijevsko sranje ( demagogija ) ali ipak u filmu ima scena koje pokazuju da nisu svi bili za to što su radili . Scena kad se sretne sa bratom na pisti ili kad mu žena sere ( mislim, kad žene ne seru :D ) da to nije njegov rat, da je i ti što je napravio i previše , da nije više normalan čovjek. Dok sve ostalo je baš " propaganda " da su napravili dobro djelo .
izuzetno glup film. film na koji se loze glupi amerikanci misleci da nesto dobro rade u napacenim islamskim drzavama.
Nisu bile napacene dok oni nisu dosli
Heroj snajperista! Šta je slijedeće???