Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivni krah vec ionako propale televizije!
@MostaracOdDo Haha 😂
@MaybeYes Propala za bosnjake.
FTV baš radi na tome da propadne
imate igman tv kanal šta li je i odajebite od normalnih stvari. Hana je ok
Jedan bas jak i uticajan psiholog objasnjava: "Kategorije influensera Često značajnije i od broja pratilaca jeste – niša influensera. To da li neki Instagramer, odnosno Instagramerka, spada u Beauty, Fashion, Lifestyle, Food, Gaming, Fitness, Photo, Teen, Music ili Business kategoriju, mnogo utiče na način na koji ih brendovi percipiraju". Dragi autore ovog GLUPOG artikla, u koju kategoriju trpaš Kobilju Glavu ili je to samo telepatsko trpanje navedenoj lokaciji?
"najpoznatijih influenserki u regiji" Karakljajicu, okreni se u grobu
Keep up with Hadziavdicima
Propala krava na propaloj tv
Sta je zajednicko Hani i Sarajevu? - Kobilja Glava.
Hana sa habsburskom vilicom :)
hahah ovo ko mapet show,,,srece mogu edit i izbrisat FTV sa svoje IPTV mreze tako da se nesikiram da neb slucajno uplaio ovaj kanal..
I kaze, plati televiziju, edukativni programi...
Babin sin i mamina sponzoruša. Gasi mašinu motaj kablove.
Za par godina ce se hvaliti da je ona prva ovo pokrenula na jednoj televiziji. Kao sto se Stanija hvalila da je prva u regionu pokazala golu guzu na instagramu.
Vidi kobilo da realizujes saradnju sa animal planet kanalom. Bila bi izazov za njh.
Partijanerica, spinzorusa, blogerica... Sve visoka strucna sprema. Nekada su se ove nazivale drugacijim imenom.
I onda traze da se placa pretplata. MRSSSS
I ja evo sviram k*rcu, pa mogli smo kakav show napravit, pozz