Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SCI-FI su dobri ali samo ako imaju dobru priču u ovom slučaju STAR WARS.
Đaba, ništa ne može zamijeniti veliki ekran, može se pogledat film i na tv-u pa i na kompu ali kino je kino. I svaka čast vlasniku kina Ekran.
lijepo je otići u kino i pogledati neki film. ima ono "NEŠTO" ... jedva čekam slijedeću godinu, tačnije Decembar i premijeru STAR WARS Episode 7... :D
iduce godine haha, toliko o tom koliko si azuran hahah
Ja sam sada gledala Labyrint ! Savrseno !
Valja li čemu da odem pogledati? Ja sam neki dan gledao THE HUNGER GAMES.
Teska sam za filmove ali labyrint je savrsen ! To ti je jos bolje nego hunger games ! :) a obozavam hunger games! Labyrint je za mene savrsen i jedva cekam drugi dio! :))) idi slobodno pogledaj ja sam ga gledala barem tri puta vec!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bude li kakvih pornica u 3d? :p