Izbačene scene
45

"Faca" je uklonjen iz finala serije zbog optužbi za seksualno zlostavljanje

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Glumac Chris Noth uklonjen je iz nadolazećeg finala serije And Just Like That, pišu strani mediji.

Kako navode Faca se trebao ponovno spojiti s Carrie u posljednjoj epizodi, koja je trebala biti emitirana 3. februara. Međutim, nakon što se Noth suočio s optužbama za seksualni napad, scene su uklonjene.

Scena je trebala prikazati kako se Carrie konačno pomirila sa smrću svog supruga, a taj trenutak trebao je uključivati i scene Face i Carrie u Parizu, gdje su prethodno bili fotografirani dok su snimali te scene. Kreativni tim odlučio je da ta snimka nije dovoljno značajna da bi se uključila u priču.

Gledatelji su u prvoj epizodi vidjeli kako Faca umire od srčanog udara. U intervjuu za Vogue tjedan dana kasnije, glumac je najavio povratak svog lika u seriju.

Podsjećamo, brojne žene su se javile i optužile Notha za seksualni napad, uključujući pjevačicu Lisu Gentile. Hollywood Reporter je u početku objavio izvješće u kojem su dvije žene navele da ih je Noth seksualno napao, a The Daily Beast je objavio ispovijest još jedne žene. Ubrzo nakon toga, Nothu je otkazan angažman u The Equalizeru.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis tada su objavile zajedničku izjavu, izražavajući svoju tugu zbog optužbi protiv Notha te su pružile podršku ženama koje su se javile.

"Duboko smo ožalošćene optužbama protiv Chrisa Notha. Podržavamo žene koje su se javile i podijelile svoja bolna iskustva. Znamo da je to vrlo teško učiniti i pohvaljujemo ih za to", stoji u izjavi.

Chris Noth odbacio je sve optužbe podnesene protiv njega.