Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je sto mozda nisu novinari pristrasni, ali citaoci jesu sigurno.
Svaka cast, majstori! Jedina tv koju se isplati gledati
Realno dobra tv i sigurno najobjektinija.
Kad ga moj stari gleda uvijek mora valjati,a nije mu ni tesko biti najbolji kad su vamo samo neke indijske,turske sapunice...neke farme,stoka i goveda
Kad u mene mama od 75 banki gleda po cijeli dan Aljeziru kud ces dalje. Svaka cast i nastavite tako a ovim nehljebovcima sa FTV i BHT1 sa oko 1500 radnika ja vala ne placam pretplatu.
Bravo Al Jazeera Balkans! Zasluzeno. Najbolja tv na nasim prostorima. Cestitam.
milić, stari novinarski lisac. cestitam!
Sviđa mi se ova televizija.Prije svega su profesionalni da svima mogu lekciju održati. Finansirana je od strane Katara tako da Izmetbegović, Govnončić, Milokrad i družina ne mogu uticati na objektivnost vijesti.