{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ervin Mujkanović na Facebooku i Instagramu nema ni jednu od 550 žena s kojima je spavao

20.10.2015. u 08:58
2
Ervin Mujkanović na Facebooku i Instagramu nema ni jednu od 550 žena s kojima je spavao
2
Iako se hvalio u Velikom Bratu da je imao više od 550 djevojaka Ervin Mujaković na Facebooku i Instagramu nema fotografije sa njima.
Zavodnik iz kuće Velikog Brata, Sarajlija Ervin Mujaković ponosi se brojkom od 550 žena koje je navodno zaveo. Iako je publika u nekoliko zemalja vidjela njegov seks sa Stefani Banić, nakon njihova prekida Splićanka je posumnjala da je njen dotadašnji partner gay. To je bilo drugi put da se takva priča veže uz njega, jer je i on sam priznao u svom predstavljanju da je najveća laž koju je o sebi čuo ta da je gay.

Iako tvrdi da mu se sviđa Barbara Šegetin, Ervin je potpirio glasine ponavljajući da ima jednu tajnu koju će stanarima otkriti tek kad izađe iz Big Brother kuće.
Na njegovim profilima na društvenim mrežama nema ni traga tih 550 žena. Osim fotografija na kojima se hvali svojim mišićima, objavio je tek nekoliko fotografija na kojima se uz njega nalaze drugi ljudi. Sarajlija uglavnom objavljuje svoje fotografije s dečkima, a djevojke na njima jedva smo pronašli.

Moguće je ipak da Ervin ne želi otkrivati koliki je zavodnik, kako bi žene i dalje padale na njegovu priču da je samo prema njima osjetio nešto posebno, koju su u kući čule i Stefani i Barbara. Zbog toga svoja osvajanja na društvenim mrežama skriva u potpunosti.

Velikog Brata u programu OBN TV možete pratiti svaki dan od 21:50h.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: