Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima i kod nas film 100.000 nijansi Bakira
sad će ove naše uspaljenice puniti kina da se poistovjećuju i glumataju okolo....
Hocel' je ozenit u ovoj epizodi:)..!
Joj sad kad ove nase vrtirepke pocnu odlaziti u kino da vlaze na sado mazo fazone, sve u namjeri da budu in, kul, sirokih shvatanja pa pobogu to cijela zapadna civilizacija gleda, kao fol one vide duboku pozadinu, poucnu poruku filma nije sve u sexu. procitale su i knjigu jarane moj sve znaju pa sad ih zanima kako je to ekranizovano da vide reziju scenarij ... pa tagovi na fb kako idu na taj famozni dogadjaj, 50 nijansi jarane, osjecaju se sretno fantasticno bla bla. urbano samo urbano
Baketov najdrazi: 100.000 radnih mjesta
100 000 sivih radnih mjesta...
Citajuci komentare vidim da su velika vecina negativni. Film nisam gledala, ali sam knjige procitala posto sam ih dobila na poklon, s tim sto sam 4-tu sama narucila. Koliko vidim, niko nije pomenuo sta je dovelo glavnog lika da postane Sado-Mazo partner. To je sustina ove price, njegovo rano djetinjstvo i sve traume kroz koje je prosao kao 4-orogodisnji djecak. I kasnije sta se sve izdesavalo u njegovom zivotu. Tema knjige je dobra, zato sto su to stvarne cinjenice koje se desavaju. Maltretiranje u djetinjstvu od strane jednog pa i oba roditelja, incesti, silovanja, droga i sve sto se negativno desava dijeci koja nisu u stanju da se odbrane od siledzija, pedofila i drugih bolesnih osoba koje nisu vrjedne da se pominju. Slazem se da je previse sexa opisano u knjigama, moglo je sa mnogo manje proci da bi se malo vise obratila paznja na ovaj problem.
Ja sam dosla da 20. i bijase dosta. Kao da je retardirani osnovac pisao eroCke price
@Shiba.... Nemam namjeru da gledam, znam da je to skracena verzija knjige. Slazem se da je steta da nije bilo nista od gore navedenog. Na kraju krajeva film je dobio priznanje za najgori snimljen film, i to dosta govori.
50 cent još jeftinije
Prosli sam gledao samo radi preporuka raje. Po njihovoj prici je to bilo neko hardcore jahanje tipa "tuci me pila sam praškove". Gledajuci film ocekivao sam svaki trenutak da to nesto pocne, neki taj vrhunac ili nesto da me malo zaimtrigira, ali ništa.... mozda drugi bude bolji, posto je prvi po meni dosta prazan i nedorecen....
Cuj ljubavne price? Ja te tucem ti me volis.
za debile
promocija kurvaluka, nastranosti... zapadna propaganda... (nisam vehabija)
Kako je meni ovo glupo.. Ako si napaćen, idi gledaj pravu pornjavu i vozdra.
Opet nova ubleha
ja imam uredan seksualni život i meni ovo ne treba definitivno
Znači dobro te služi desna ruka?
Prvi nisam.gledao....a ovaj pogotovo...necu.
Glupost. Od kad Lars snima filmove na tu temu pa....