Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno je ovaj nas narod pogan,ko god iole uspije odmah je papak,kloc,covjek radi,snima,nikad lose nesto nije rekao ali to je dovoljno opet da bude papak.
@andricgradserb On iz Tesnja,papak,sta ce on,vidi mu face.(To ce biti glavni argumenti).
@lik5 Pa radi covjek,ako ima priliku da zaradi sto da ne,ili ce odbiti da bi ugodio drugima?😊 Na kraju krajeva trazen je,sto znaci dobar je,glumac je i jeste mu mjesto na ekranima. Cekaj sad ce i komentari "zbrisao u Zagreb" itd. Kazem ti nama niko ne valja jbg.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
saucesce porodici velikog glumca i covjeka
Saucesce porodici velikog glumca i covjeka -ljudine.
prije svega dobar covjek a jos bolji glumac pocivaj u miru legendo
Otišla je još jedna legenda filma Počivaj u miru, tvoje filmove ćemo pamtiti vječno...
On je bio jedan od onih glumaca koji je pripadao svima nama,i koga smo svi volili.Neka mu je pokoj dusi.
Pokoj duši velikom čovjeku i glumcu, porodici saučešće. A KLIX-u šipak - isključite komentare na ovakve vijesti, ima komentatora da Bog sačuva.
Ti se prihvati reklama ,nisi ni za sta drugo . nema brenda u Bosni a da ti nisi snimio reklamu za njih . Sa hiljadu strana uzimas , uh koji si ti dupljak frajer , zgadio si mi se .
čovjek će biti upamćen po mnogim sjajnim ulogama a ovaj samo kao Šemso Poplava (glupi bosanac koji radi na recepciji ) ono jeste možda u Hrvatskoj smiješno a kod nas u svakoj kafani većih zajebanata ima.
RIP dobri Moj prle.
Pun mi je kurrac Enisa Bešlagića
pa sjasi sa njega.
@cesagija rekoh pun mi je kurrac a ne popeo mi se na...