Na 20. godišnjicu premijere
1
Ekipa "Melrose Placea" ponovo na okupu
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ludiloooooooooooo!!!!!!
A gdje je slika generacije 1992-1999 o kojoj je i riječ, a ne 2009-2010, koja nije ni spomenuta? Elem, Heather, Marcia i Courtney, a ja još uvijek mlad da progutam sve te teme, savršenstvo ;)
MI cemo vam tako uz ovu seriju provuci masu stvari a da toga i ne budete svjesni jer to ce biti predstavljeno kao savremeno, novo, mladalacko. Ko se tome usprotivi mi ga proglasimo papkom, zaostalim...Tako smo odgojili citave generacije koju su slijepo vjerovale a i sad vjeruju da je zivot onakav kakvog smo ga mi predstavili u ovoj ljigavoj seriji i daj esve ono sto se radi u seriji sasvim ok....
...studentski dani...
UH..OVA SERIJA VRIŠTI!!
SULJO VELIČANSTVENI, SULJO VALTER...