Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neki dan sam vidio Čombeta u seriji Gang Related. Igrao nekog ruskog mafijasa. Isprebijali ga drotovi na mrtvo. sav krvav bio .
@ModestyBlaise sprema Combe osvetu. :D
@jamie15 Eno Šerbedžija se proslavio takvim ulogama
serija ima ocjenu 5.0 dovoljno mi je ovo nemam šta dalje komentarisat
Sve biste(smo) dali da ste(smo) na njegovom mjestu! Samo lazete(lazemo) sebe!
Sreca sine pa se ispali ovdje bi na politicke nauke i jos jedan socijalni radnik na birou...Nafake si im'o
Ma ljudi , bitno je samo da te režiser naguzi
Kada naši glumci vani dobiju neku ulogu da nije mafijaš ili zatvorenik, već neki heroj, kul zavodnik ili profesor, ima sa ženom jagnje u avliji da okrenem i raznesemo se maslenicom.
Reko nekad negdje dobar dan i odmah ko fol zvijezda i to Hollywoodska. Statiro malo,smoto kablove odnio u kombi i to je to. Rasto se od zene i ima 300.000 kredita
Edin Gali>Robert De Niro..
zašto nije mogo biti Klaus, Ernest, Artur, Umberto ?! čuj, mafijaš Omar???
@TiNeZnasNista .. ma niđe veze, klasični naš lik .. Turci skroz drugačija lica, ne računam ove prije Bosfora, oni su toliko miješani da i nisu Turci
ma kakvi ovi glumci sto zbog naglaska glume teroristu, ali razumijem, i ja bih za koju paricu