Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa može li i vijest iz showbiz-a proći bez Džeke?
\"Jači i od Džeke\" dobar, dobar....najzad malo smisla za humor od sa-xa
Samo IDIOTI mogu usporedit ovog VELIKOG glumca i MALOG fudbalera
\'taaaaaaaa ce dzeeeeeeeko
HAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA jači od Džeke :D
dzeko nije etalon za zaradu, dzeko je etalon za transfer transfera preko transfera
Da treba, ja bi i duplo radio za 7,5 miliona - deset dana pa deset dana ako je nužno. Nije loša zarada, žrtvovao bi se, treba otplatit kredit malom, a ja sam skroman, kad vidim kako mi narod živi, da im pokažem primjerom da sam i ja spreman crnčit za crkavicu.... Milorad D.
Cuj jaci i od Dzeke, hahahhahahahaha. Svaka cast na smislu za humor..
MOGLI SU MENE ANGAZOVATI..SAMO BIH IM UZEO 100.000 EURA
Pa Mislim...Što reći?
znajuci ko im je urednik portala... i da covjek ne zna pricati ovo je super nadnaslov...
hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha \"jaci i od Dzeke\" hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ovo je crni humor!!!
brko nema alahami ja i dzeko cemo glumit u filmu Kisla Zena i dobicemo zlatnu cavku dzeko ce mene povest u mancester tamo ne kisne gl@@va nikad
PA ZAR IMA NEKO JACI OD DZEKE
A dje je SHOW-BUSSINES Made in Bosna? U Bosni je. Bar za budalastine koje nam nasa politika nudi nemoramo placati tolike sume. Dobijemo hi djuture dzaba.
hahahahahah tebi je fkt kisla gl00va
najbolji je meni film \'Kisli covjek\', da men hoce ponudit ulogu u \'Kisla zena\' scenarij ono ko men kisne gl@@va citav film u avtobusu a kisa pada neprestance...dzeko da sjedi pored mene u avtobusu mi bi dobili zlatnu cavku za taj film