Produkcija počinje ove godine
65
Duncan Jones režira film o igri "World of Warcraft"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Now my blind eyes see what others can not... ovu pamtim ima 10 godina... samo o Illidanu ima dovoljno lore-a da se film napravi, nadam se da nece zaobici skroz Warcraft lore i napraviti promasaj.
Warcraft lore je i previse opsiran da bi se o njemu mogao napraviti film. Mozda ako film bude trajao oko 3 sata jer video igre su jedan od dijelova koji otkrivaju pricu. Izmedju ostalog, tu su i knjige koje otkrivaju kako je nastao svijet Warcrafta, bad guys, good guys, Burning Legion i ostali. Tako, previse je opsirno ali nadam se da ce biti odlicno. :)
Novi gaming portal, vijesti, najave, recenzije, specijali, naravno i forum, dodjite da raspravljamo malo o igrama, a i o drugim temama. http://www.1evel.com/
film o ilidanu!!!
super je to samo ja ipak mislim da bi sa filmovima trebali poceti od pocetka WARCRAFTA od invazije orka u Azeroth...a to je Warcraft 1i2... a ne odmah WOW
Source Code film je pravo dobar, preporucujem!
NAPOKON!!!!
Cheap wow gold dear frend. We are your best choice.
...ja i dečko čekamo sim city...