Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se ne piše o vrhuncu večeri: govoru Rickija Gervaisa?
Poserem im se na olivud.
Film je teska bljuvotina. Sat i po peglanja i nedesavanja i u dvije zadnje minute nadrogirani hipiji pokusaju nesto i pobije ih glumac i njegov cuko. Film je jadan i vjerovatno je jedan od Tarantinovih najjadnijih filmova pa mu treba ovakva reklama da izvuku neke pare. Igranje na zvucna imena, dajte Oskara onom medjedu, nikad gori DiCaprio.
Tako je to u svijetu dolara i lažnog sjaja, više neko ne smije ni reći da je Quentin Tarantino napravio film koji je totalno sranjnje.
Martin Scorcese nominiran u 5 kategorija, ali nijednu nije osvojio. Opet. Njegova životna priča.
Dobar film