Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest da je mracan ali ne moze se reci da je glup, pobijedio je najbolji film cestitam ekipi
Sad sam pogledala ovaj film piletina pa osim sto ne mogu da vjerujem da je neko ovakvo nesto uopce snimio, totalno morbidno i poremeceno, jos mi je nevjervoatnije da je taj film pobjednicki. Katastrofa. Mozda ima nesto u njemu umjetnicko, neka sakrivena prica, ali je ja definitivno ne razumijem, kao ni 90% normalnih ljudi, vjerujem. Jedino ziri izgleda u tome vidi nesto. Fuj
\"Prolaznici koji su tople subotnje večeri 16. juna prolazili pored Narodnog pozorišta u Sarajevu pomalo su zbunjeno gledali crveni tepih i limuzinu iz koje su izlazile zvanice u svečanim haljinama.\" Pa normalno da su bili zbunjeni, kontaju kako se e-lita časti i loče dok narod nema hljeba/leba/kruha da jede. Ovo je jako \"zanimljivo\" običnom narodu!
@rezis ispade da si ti glup ko qur.ac ...pojma ti neas
Nego šta nego je štela , film depresivan , nije duhovit, spavati se uz njega...pa koji je ovo moron birao...na izboru raje imao jednu zvjezdicu...i na kraju krajeva kad je red bull imao ozbiljnu reklamu...
katastrofa je ovaj film Piletina, em sto promovise nasilje kojeg vec ima u izobilju, em monoton i glup... katastrofa, bruka od ovog ... ispade da je i ovdje sve stela..