Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vidi im službenog znaka - isto OpenOffice.org - Ista ili 95% slična pozadina, raspored slova pa i boja. Toliko o originalnosti.
dobio je prosle godine pjer zalica. nagrada: neki sipercic oko vrata ti stave
SARAJEVO FILM FESTIVAL je bolji nego ovo... na nista im lici festival
SFF mora ostati dosljedan sebi i svom profesionalnom odnosu kao i do sada. Neka nagrade dobiju oni koji su zaslužili bez obzira bili oni crnci, bijelci, žuti, crveni ... SFF je institucija na svjetskom nivou i to treba i da ostane ...
A, ne bi se ni greskom moglo dogoditi da je neki b-h film dobio nagradu u ZG. Takve slucajnosti su rezervirane nas film samo relevantnim (europskim i svjetskim) festivalima. Da, ove godine je SFF poklonio 3 veceri super-bezveznoj 'Splitskoj noci', paradirali su po Sarajevu cak i tamburali. Makar se vijest o ultra-nekonkurentnom ZG Film Festu nije trebala naci na S-X. Bok!