Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah kako samo nasumično i originalno
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa
@Saran64 Sta ti je uzela
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
namjerno, stari hoce da se proslavi preko djeteta, ovi gori od siptara
jes, jes...
@Sismundo hahahahhahahahaah da se proslavi Hahahah a namjerno ga ubacio Jelde dogovorili se prije hahahahaha
Ovo bilo popularno prije dvije godine otprilike..
pa lik reditelj, zna svoj poso
Mali car
Vec videno
sladak mali a mene bi moj stari raznio da sam mu ovako smeto jbg
Vakoće Saneua Prašović Gadžo prekinut Fahroodinov intervju
Kako je lijepo kad zivis na Zapadu i govoris engleski. Da je ovo uradio neko na Istoku il Jugu, crn il zut il Rus il Arap niko ne bi obeacao paznju.
Bolje i ovo nego bombe gledat Non stop ajnštajn je majmun najveći babo ga hebo njegov il tatko