Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne bude bar dva gej, transrodna, crna, feministicka patuljka ja ne gledam.
aaaa, mora i jedno žensko barem biti. Ne mogu samo muškarci biti patuljci
Izvini molim te, zar pretpostavljas njihov spol?
Tako je! I film ne treba da se zove "Snježana i 7 patuljaka" nego "Snježana i 7 osoba koje boluju od ahondroplazije (rijetke bolesti koja uzrokuje patuljast rast) ali koje nisu zaostale osobe i ne žive u pećinama, nego je to samo tako prikazano u ovom crtanom filmu"
Ne bi se trebala zvati ni Snow White obzirom da je glavna glumica Latina
Spolna diskriminacija, zašto su sve pstuljci a ne patuljčice? Koji klinac ba ovaj svijet više radi. Svaki drugi film onda moze ici na izmjenu. Hobit-patuljak retard, želim hitnu izmjenu, vrijedza patuljaste ljude 😂
Za ove sto se bune za Snezu i 7 razvratnih patuljaka....ima jos bolja verzija na Pornhubu..udrobilo svega ;-))))
Jesu li u oni konstitutivni? Ako nisu nećemo gledati!
Disney je odavno izvor/leglo globalistickog zla.
Snježana sugerira da je žensko, mora biti Snježna-Osoba.
Bože dragi, neko je našao kritikovati antologijske crtane Dinijeve filmove koji su bili naprosto melem za dušu i oči...sadašnji crtići su grozni, puni nasilja, agresije...likovi su bezvezni...ostavite nešto što je dobro, zašto to treba dirati?
Još sve moguće "legitimne" predstavnike da uvedu pa će se zvati Snježana i 346 osoba sa ahondroplazijom. I usput da svako priča drugim jezikom (bez titlova), da se neka jezička skupina ne bi osjećala zapostavljenom.
Strah od Lanistera