Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se kod Sase Popovica nikada ne moze dogoditi!
Kompanija je PWC, a ne PHC. To je nekako opste znanje za obicnog covjeka, a kamoli novinara. Jedna od 4 najvece revizorske kuce u svijetu. Ako nista - provjerite. Pravite amaterske greske, a zelite biti vodeci medij.
@ynwa Dobar broj ljudi, narocito nacitanih sigurno je cuo nekad za PwC
Ovo je PwC, a ne PHC. Drugo, sta cete - na kraju dana i ovo su ljudi, samo eto valjda nemaju dobre kontrole. Valjda se opustis kad 80 godina brojis glasove :)
Koja tragedija, strasno. Pa mislim stvarno, pogrijesili su i idemo dalje. Zar se mora u svim mogucim novinama u detalje analizirati kako je to moguce i kako se to desilo. Radi se samo o filmu i zabavi, zar je bitno?
valjda pwc ne phc moroni
Treba njima dodijeliti oskara za gresku haha
Moj Briane majka ce te kukom po pacifiku traziti
trump je kriv
ma materi se izvinjavaj he he greska vam je sto i Djuri niste dali Oskar za najbolju glavnu ulogu u Nicijoj zemlji :D
Jeftin nacin da se prica o oskaru
haha jao koja zbrka.... :P
hahahaaha
koja blamaža ko u onome vicu .... Ulazi pajkan u parfimeriju i kaze: - Dajte mi jedan gilet. Prodavacica: - Ne kaze se "gilet" nego "zilet" A pajkan ce: - Pu blamage... :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (206)