Brojni komentari
65

Detalj iz legendarne serije "Mr. Bean" pokrenuo raspravu: Ko je u plavom automobilu?

I. S.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Detalj iz legendarne serije "Mr. Bean" je pokrenuo raspravu na društvenim mrežama te korisnici pokušavaju odgonetnuti ko vozi plavi automobil.
Reliant Regal se često pojavljuje u ovoj seriji, kako u igranoj, tako i u crtanoj verziji. Vozač ovog automobila je u epizodi "Tee Off, Mr. Bean" ponudo pomoć Mr. Beanu, ali ga je on ignorisao. Međutim, identitet vozača je nepoznat.
@floptokquen whos the driver..? | #mrbean #mrbeanbluecar #bluecar #weird #driver #scary #fyp #viral #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - kenlie

Neki smatraju da je riječ o Irmi Gobb, Beanovoj djevojci. No, drugi ne vjeruju u ovu teoriju.

"Irma je u plavom automobilu", "Svi misle da je Irma, ali ja smatram da je to nemoguće", "U ovom automobilu se vidi muška ruka. Definitivno nije ona", "U jednoj epizodi Irma i Mr. Bean provode vrijeme zajedno, a onda se pojavi plavi automobil i zabije se u njih", neki su od komentara na TikToku.

"Mr. Bean" se pojavio na britanskoj televizijskoj stanici ITV 1990. godine, nakon čega je stekao ogromnu popularnost u čak 245 država, a za stvaranje legende humora bilo je potrebo samo četrnaest epizoda serije.

Smotani tridesetogodišnjak u televizijskom prostoru Jugoslavije pojavio se u novogodišnjem noćnom programu u tri epizode, nakon što smo ga upoznali kroz serijal “Crna guja”, u kojem je donosio dašak britanske historije u njenim različitim turbulentnim razdobljima.