Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu se pohvalit da sam sve pregledao. Isto tako se mogu pohvalit činjenicom i da nemam život i da je zadnja djevojka koja me je pogledala neki dan pratila svoje dijete u prvi razred osnovne škole.
btw Eternal Sunshine of the Spotless Mind je rijetko glup film i svima toplo preporučujem da ga ne gledaju.
Eternal Sunshine of the Spotless Mind je vrhunski urađen film, izvrsnog scenarija i interesantne priče. Jim Carrey u ozbiljnoj dramskoj ulozi odradio strašan posao, Kate Winslet kao i uvijek odlična! Sve preporuke od mene, a ako to nije dovoljno, onda treba reći i da ovaj film ima ocjenu 8.3 i da je rangiran 88. na listi sto najboljih filmova svih vremena po IMDB. Obavezno pogledati!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Interstellar?
Odličan film, ali su ga nepotrebno usrali sa onim glupostima "ljubav pobjeđuje sve ostalo i pronalazi puteve kroz svemir", ne mogu opisat koliko to odudara od ostatka filma i čini ga manje inteligentnim.
Bolje gledati ove naucnofantasticne i slusati turbo folk, da nemas nikakvih briga!
Kako glupi komentari, ne kontam čemu sad odjednom ovo pljuvanje Gospodara Prstenova i hvaljenje ako nisi gledao istog? To je vrhunski odrađen film, jedan od rijetkih filmova koji traju po 3-4 sata a opet ti nikad ne dosade i možeš ih gledati barem 2-3 puta u godini. Ko god pljuje LOTR je među onima što ili ne podnose fantastiku generalno kao žanr (što je veoma ograničeno), ili ga nikad nisu pogledali pa ga trpaju u isti koš sa Narnijom i sličnim bajkicama za djecu.
Pogledajte ovaj film : https://www.youtube.com/watch?v=k-jOSXJZA-A
na pogrešnom si mjestu sa svojim preporukama
Bit ce krvi filmcina Day Lewis odglumio vrhunski Obavezno pregledati
NEBO IZNAD KRAJOLIKA
@Skinhead1488 može i to
Ok, lista sastavljena pomocu eci, peci, pec.
no country for old man predobar film, onaj ludjak predobro odlgumio
Slazem se. Pismo ili glava? 😃
To sto je napisamo ovdje o prvom filmu "Donnie Darko" je cista glupost. Prava poenta filma je "chaos theory". Ko je gledao (a jasno je da onaj ko je ovo napisao da nije), zna o cemu se radi ;)
Bridge of spies...preporuka
@Skinhead1488 Apsolutno!!
aman jarabi pederaških filmova. daj terminatora 2, scarfacea i pornjave kakve, xebo li vas driver
cuj daj terminatora i scarface, jesi gledao ista u ovom mileniju? hoces da ti posudim gradanin kane imam ga na kaseti
@Kakoide nemoj, zadnji put mi tvoja mama nekih kaseta dala i sve ih video sažvakao. nikako da prežalim