Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari se život prolazi, ne čeka, mladost lijepa u sjećanju starost mi je sve bliža. Omladino ženite se i udajite, napravite puno djece da vam starost bude ljepša uz mladost, unuke.
Ma ovo je legendarna serija. Nasmijali su me i bez scenarija. Svala cast
Najglupa sitcom ikada
Gledaću još jednom cijelu seriju prije toga
Najbolji i neprevazideni
Đenifer još uvijek dobra za brzi za zetaklo
Ona Jennifer! I ti da si Đorđe nebi sigurno volio da ti neko piše Jorge! Stop silovanju licnih imena na balkanu nepismenom! Jer imena se nemjenjaju, ona se postuju!!!
Dosadni ste, neće se više vraćati mrš
Pokušavam ovako napamet da se setim, dotičnog pamtim još samo po skromnoj ulozi u 'Braći po oružju', a zaradio jedno milion puta više od celokupne postavke glumaca 'Maratonci trče počasni krug' plus Bata Životinja. Pa jel je to pravda, drugovi Hollywooddjani?
Niko ga i ne gleda on se slika 😂
Sta ga ima gledati ? Zato su ga gledali kad se uslikao i citavu noc su gledali..Kazu kad ode da spava ljudi dodju i sjednu pored kreveta i gledaju ga citavu noc 🤣 Uglavnom veoma je gledan 🤣🤣🤣
ia vise volim one sto glume na nasem