Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On bi ovu ulogu mogao izvuci. Za razliku od kučera mangupa, sjećam se dobro jednog članka o tom filmu ovde na klixu kad sam komentarisao da Kučer nije za tu ulogu i da nema šanse da film uspije, jer je glavni glumac klasični chick flick komedijaš i nije za ozbiljne stvari. Popljuvali me naravno klixovci koji se razumiju u film ko krava u grudnjake.
e dosadni su vise sa ovim steve jobs
Chris Bale je za mene osobno jedan od najvecih Hollywoodskih glumaca. interesantno da i slici na Steve J. iz njegovih mladjih dana. Ashton K. je onako prosjecno odglumio ulogu ali bi definitivno volio vidjeti CB u ulogi SJ.
Gledao sam sa Ashtonom i dobar je mislim da bi bila samo blijeda kopija!
sta je ba dobar? Steve Jobs je inace bio jebac, hipik, slobodnjak, u slobodno vrijeme je lemio maticne ploce.... Film je bio malo je reci ocajan
Ma sta ima snimat opet o tom papku film, dosta jedan, ima još likova bolje da snime film o Rogeru Federeru , sta ce nam 500 filmova o Jobsu
Mora valjati u ovoj kombinaciji. Nije ni onaj o jobsu toliko loš. Al je loš. Al nije baš baš toliko.