Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu je čovjek. Ako se izmaknemo pa obkektivno pogledamo sa strane na nas Balkance đuture, shvatićemo koliko imamo neki zaostao i ružan mentalitet. A da stvari budu gore, svi se svojski trudimo da ga unazadimo još više. I naravno, uspijevamo...
@weasel Dobrim dijelom...
@ziganteli eto, vidis da pijes metil, pa kolicina koju bacas zavisi i od toga koliko komine imas, ne bacas isto na npr. 10l ili 100l.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
što više vrijeme prolazi, meni je sve manje jasno kako Tito od ove balkanske stoke uspio napraviti SFRJ. Sve prije i poslije je za zaborav
Motka. Tako je Joža uspio. Motkom iza ušiju.
zato je poslije njega sve otišlo u tri pm
berac zeljeza
Pametnom dosta bez nacionalnog prepucavanja svi smo mi u BiH u istim problemima: S jedne strane nešto izjavljuješ, a s druge ne radiš ništa da se stvari promijene. Mislim da onaj ko na sljedećim izborima bude glasao za SDA ili HDZ treba ozbiljno pregledati glavu", rekao je.
ja bih tu dodao i SBB, SDP, DF, SDS, SNSD itd itd
Kalav je brete ovo Gigant ! Svaka čast majstore!
upravu je fakat. al nikako da spomene sdp i njihovu djubre. A sda znamo. al kako da.ocekuje da ga slusamomkad jedne izostavlja. sto ne spomene bezidejnu ljevicu koja stiti vise.kera od.covjeka.
@ne_znam objektivni klixovci ne vole kritiku ljevici nikako. A ne vole te ako ides u dzamiju pa makar bio prvi na matematickoj olimpijadi.
naravno, nije spomenuo, SDP, SBB, DF, SDS, SNSD, a Bgm i njegovu Našu stranku
Srami se Denise... i ti i tvoje vrle kolege koje ste se okupile u Nasoj Stranci, sto nenapraviste niti jedan film on Bosanskim Herojima rata !!!
vidi Baketa doso da komentarise
nas koci kapitalizam
Rijetko antipatican lik.
kao prvo ja da sam na tvom mjestu ne bih se mjesala u politiku ja sam tog.misljenja da pjevaci i glumci ne zalaze u te vode al nikako,nije da ti nisi u pravu svaka ti je na mjestu,al eto posto si iz filmse branse treba da si neutralan sto se tice politike radi eventualne publike!!! a sto se tice idiotizma a malo je reci vise nekako zaostavizam zaostali zestoko
Da imas pameti nebi ovo pisala.Njemu je stalo da se stanje popravi u drzavi..jebe se njemu za politikom.
a bas vidim da je vladajuća struktura u tim vodama u pm.
"Ko glasa za SDA ili HDZ mora pod hitno pregledati glavu " ...Danis objasnio! !!!
drugim riječima glasajte za Našu stranku
Danise sve si u pravu ,ali vjeruj mi kad kritikujes ove sda,hdz... nacionalne stranke,i tu si u pravu ,ali nisi u pravu ako mislis da bi bilo bolje ako neka druga stranka dodje.Sve je to ista bagra ,razlika u 5 deka ,neovisno koja je stranka.Dobro si rekao idiotizam.
Koci nas I jedno I drugo. Nije u pitanju ili-ili izbor.
“Bosna je uvrnuto društvo. Sviđa mi se izreka mog oca koji kaže da Bosna ima užasnu prošlost, neizdrživu sadašnjost, ali hvala Bogu pa nemamo budućnost“, kazao je Tanović.
retardirana izjava do bola, čuj hvala Bogu da nemamo budućnost
Ljudi veceras nema redukcije!! Dali neko zna zasto nema redukcije vode??? Zasto Zasto nema redukcije??????
kako kome ljudino
Čudi me kako Tanovića kao najušpješnijeg bosanskog reditelja nisu angažovali da režira seriju o Aliji.
Enigma......:-)