Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i dan danas smo ponosni !!
Bože, zar ima već 10 godina
This is for my stranka...naša stranka xD
Tekst na racun Besima Spahica, to je to.
KOLIKO SAMO PACENIKA NA JEDNOM MJESTU,JADOVI MRTVI,ZAUVIJEK TREBA BITI PONOSAN NA OVAKO NESTO,SAMO MI SMO PROKLET NAROD-SAMI SEBI NEPRIJATELJI.
sazalili se ljudi...sta\'s....BRUKA
Ja cu svog sina nazvati Danis aBd. Po ovoj ljudini. A i zato sto mi se ime svidja generalno. OVO JE BOSANAC!
Nije ga osvojio nego je dodijeljen u formi SADAKE!!!
sadaka-oskar...
Fakat, zar vec 10 godina? Film je odlican, mada je Tanovic kao čovjek 0.
Gledao sam ovaj film vise puta, pokusavajuci da nadzem neki razlog da ga volim, i sa ponosom da kazem \" BAS DOBAR FILM\", ali na zalost taj momenat nisam osjetio ni u jednoj sekundi filma. Drago mi je zbog Bosne da je dobila svoj prvi Oskar, ali iskreno film ne zasluzuje ni ZLATNI FILDZAN FESIVALA U USTIPRACI:
@skezio Ma pusti tog šicofrenog yugo-nostalgičara i njegovu šuplju! Mlati ba praznu slamu, niti zna gdje počinje niti gdje završava! Dok on za sebe kaže nešto kao: \"Srećom, iako sam Besim Spahić, moji vlaški preci su prešli na Islam!\" I još tvrdi za neke Bosanske begove da su u stvari bili srbi...ma prototip izdajice...r.o.k.nut\' to treba...a mi ga kao profesora zapošljavamo....toliko o nama...j.e.b.o ti nas!
Pa prof. Besim Spahic na onom predavanju sto se vrti po youtube-u kaže da Tanovic nije prvi dobio oskara? Ima jos BiH građana prije njega koji su isto priznanje dobili... Hmm
jes on aroganatan a kepec, vidjam ga po gradu, propo je ko reziser
Ovo se zove FILM !!
nisam bogami.Je.be mi se i za Tanovica i za oskara