Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ovo kino film ja sam Ludwig van Beethoven. Da proteklih 15-tak godina nije bilo struje ovdje mozda bismo bili pametniji.
jao, jao i ovo film pa ja nemam onda pojma o filmu kada ce neko snimiti kakkav komercijalan film koji ce se gledati prepricivati koji ce napuniti kino sale pa svaki ftv dokumentarac ima vise dramaturgije i dinamiko od ovog sranja
Evo, pogledajte trailer, i zamislite da isto to, poptuno isto, sa podjednako \'cestim\' dijalozima, gledate cijeeeelo vrijeme filma. By the way svaka od ovih scena iz trailera traje u filmu nekoliko puta duze, a mogla bi trajati bas ovako kao u traileru sa istom poentom jer nista nije ni dodato ni oduzeto. Ja sam sigurna da film ima umjetnicku vrijednost jer su mnoge kompetentne osobe ga ocijenile uspjesnim. Ali sa aspekta gledaoca je zaista prepremonoton...tako da vas pocnu trnci hvatati jer imate zelju da glasno zapjevate ili vrisnete samo da se NESTO desi.
Od srca preporucujem da film ne idete gledati jer je dosadan, bez ikakve radnje, bez smisla, bez poruke, ukratko, totalni promasaj. Da me nije bilo stid, izasla bih u sredini filma iz kina. A sto se tice izjave \"previse spor za moj ukus\" to vam u prevodu znaci da je stvarno, ali stvarno dosadan. Sto je najgore, rekli su da je film bio sniman po 6. scenariju (mogu samo zamisliti koji je uzas onda bila prva verzija scenarija).
Film je malo prvise spor za moj ukus, ali je realan i dobro uradjen sto mi se najvise svidjelo. Treba ga pogledati u svakom slucaju..
zna li ko kakav je film? isplati li se otići gledati?
Pa ja sam do sada sve nase filmove gledao po americkim kinima. Naravno sve je to bilo u sklopu filmskih festivala, sem Nicija Zemlja. To je bilo prikazano bez kacenja na bilo ikakav festival.
uvijek sam se pitao da li se domaci filmovi uopste prikazuju strancima!