Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi je nula za njega
Monika Beluci na respiratori a Nemanja na infuziji, a Mesi i dalje izbjegava porez:)))
sitno si se prodao politici...
Ne lupaj kad ne znaš, živ bio!!!
Mogul MS I N barem statirati?
Balkan izasao iz mode, Anđelini se vise ne nosi Bosna. Sad su Sirija u modi.
I Bosna, i Sirija i Kambodža... i sva mjesta gdje je bio genocid. Kontaš???
Ovo nec lajkati samo onaj ko nema srca
zar nije ovo cirkus i preseravanje, zaradjivanje na patnji drugih nije bitno koga, to se nemoze stavit u film i pokazat u 90 min, pocni mo iz svog gledista i sta se desavalo kod nas i kako je bilo i da neko snim film nema sanse, a ja im hebem mater oboma zbog ovog!!!
Andza je poznata da se zaljubljuje na snimanjima filmova.I Djuro se zajebavao na tu pricu.Kaze kad smo snimali bas me bilo briga kako ce to ispasti.Bojao sam se da se ne zaljubi u mene.Pazi se Ronaldo skeletona
Love Ronaldo.
E kad mu ona uzme mjeru... Tu mu je kraj... Real neka trazi zamjenu...
Ne moze on biti glumac nikad kad je previse arogantan, samouvjeren,nefleksibilan, izvjestacen.Glumci su umjetnici jednom rijecju.
@Rienzi* Pravopis na tebe ne utice sigurno a ni psihološke i zdravstvene analize ti ne idu od ruke. Nista, drkaj na Ronalda kako si i navikao.
@Rienzi* hvala na odgovoru
PRIKAŽI ODGOVORE (5)