Nagradna igra
0

Con film i Klix.ba poklanjaju ulaznice za projekciju filma "Povratak u zemlju zombija"

Klix.ba
Ovog oktobra reditelj "Venoma" i scenarista "Deadpoola" vraćaju nas u najzabavnije mjesto na svijetu, a to je zemlja zombija. Za prvu sedmicu prikazivanja filma "Povratak u zemlju zombija" Con film i portal Klix.ba vam poklanjaju 3x2 ulaznice.

Deceniju nakon što je film "Dobrodošli u zemlju zombija" postao hit i kultni klasik, stara ekipa koju čine Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone ponovo se okupila kako bi se suočila s potpuno novim izazovima i problemima u svijetu u kojem vladaju zombiji.

Ovaj put starom društvu pridružuju se i neki novi članovi kao što su Rosario Dawson, Zoey Deutch, Luke Wilson s kojima, u jednako humorističnom i zabavnom tonu, nastavljaju svoju borbu. Režiju filma potpisuje Ruben Fleischer, autor hitova "Venom" i "Gangsterski odred".

Film "Povratak u zemlju zombija" u bh. kina dolazi 17. oktobra paralelno s američkim otvaranjem s garancijom nove doze zabave i avanture. Vrijedi svakako istaknuti kako je svaki član glavne glumačke ekipe u međuvremenu bio nominiran za Oscara, dok je Emma Stone uspjela i osvojiti "zlatni kipić" i to 2017. godine za svoju izvedbu u mjuziklu "La La Land". U originalu iz 2009. godine svojevrsnu cameo ulogu imao je i legendarni Bill Murray.

U "Povratku u zemlju zombija" Columbus (Jesse Eisenberg), Tallahasse (Woody Harrelson), Wichita (Emma Stone) i Little Rock (Abigail Breslin) našli su jedinstvene načine preživljavanja u carstvu zombija i prilagodili se novim uslovima života, ali njihova uhodana rutina brzo biva prekinuta. Ovih četvero ubica će se suočiti s novim vrstama zombija koji su evoluirali od prvog filma, ali i s nekim novim preživjelim ljudima. Ali, ono najvažnije, suočit će se s glavoboljom koju uzrokuje njihova sarkastična, novostvorena porodica.

Con film, zvanični zastupnik studija Sony hit komediju "Povratak u zemlju zombija" donosi na repertor mutiplexa Cinema City u Sarajevu, Cineplexx Palas u Banjoj Luci te Cinestare u Banja Luci, Mostaru, Tuzli i Bihaću te Andrićgrad u Višegradu te kinu u Foči od 17. oktobra, a naknadno će obići i ostala kina.

Con film i portala Klix.ba za projekciju filma "Povratak u zemlju zombija" obezbijedili su vam gratis 3x2 ulaznice za prvu sedmicu prikazivanja u multiplexu Cinema City.

Raspored gratis ulaznica:

Cinema City Sarajevo:

Petak 18.10.

2 gratis ulaznice – 18:20 – jedan čitatelj

Subota 19.10.

2 gratis ulaznice – 18:20 – jedan čitatelj

Nedjelja 20.10.

2 gratis ulaznice – 18:20 – jedan čitatelj

Ukoliko želite pogledati ovaj film javite nam se na e-mail [email protected] te navedite svoje podatke (ime, prezime, željeni termin i broj telefona) uz naznaku "Povratak u zemlju zombija". Dobitnici svoje ulaznice preuzimaju na blagajni kina najkasnije pola sata prije projekcije filma uz pokaz ličnog dokumenta.