Posjeta Balkanu u Yugi
1
CNN: Turbofolk je smeće od muzike
Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A o cemu americke pop pjevacice i pjevaci pjevaju vec o sexu, drogi i nasilju, slican im je tekst i muzika samo sto to na engleskom malo ljepse zvuci.. Sve se to ista g.o.v.n.a!
Normalno da je smece koje slusaju vecinom glupe bosnje cecu i kompaniju sto joj je muz pobio pola necije familije a sad ova balavurdija na facebooku se na to masovno pali.
@ma ja, potpisujem tvoj komentar! Idiot je prošao pola svijeta da potraži pseću ka--cu koja mu smrdi u dvorištu. Kakva je razlika između hip-hopa i turbo folka? Nikakva. Oba glorifikuju nasilje, sumnjivi novac i kriminal, a potekla su iz jake usmene tradicije, kriminala i izolacije.
Turbo-folk je smece od muzike, a CNN je turbo-folk od medija
Smece nego sta,znamo mi to i bez vas ;)
This isn\'t a CNN video - this was done by a magazine/ website called VICE - and they do over-sensationalized documentaries. The only people that would watch this is young hipster kids in their 20s that are afraid to leave the safety of their north American homes. No one believes that this crap documentary is former Jugoslavija.
bas mi je drago sto je ovakva reportaza snimljena.
sve je istina....turbo folk je smece koje slusaju samo opajdare i bjelosvjetske d.r.o.c.e. ne znam normalnu curu da moze slusati ovo njesra pa majke ti, koliki IQ imas ako mozes uzivati uz jezivo zavijanje folk vukodlaka.................meni kad neko kaze da slusa gogu, cecu, stoju itd. znam o kakvoj osobi je rijec............o seljanki
sve je istina....turbo folk je smece koje slusaju samo opajdare i bjelosvjetske d.r.o.c.e. ne znam normalnu curu da moze slusati ovo njesra pa majke ti, koliki IQ imas ako mozes uzivati uz jezivo zavijanje folk vukodlaka.................meni kad neko kaze da slusa gogu, cecu, stoju itd. znam o kakvoj osobi je rijec............o seljanki
pa vishe se ova muzika slusa u Bosni nego u Srbiji, samo svi lazno moralishu u javnosti, a kad dodju kuci sigurno Mocarta ne slushaju hahahahaha a i ovi amerikanci sto ne objave kakvo je smece ona njihova country nazovi muzika hahahah pa onda rihanna,biber,snoop dogg,techno gluposti to je sve gore od turbo folka, tacnije to je njihov turbo folk
Zato ja samo slusam Djordje Balasevica !
Koji komentari. Pola vas se oduzme subotom uz ovu muziku. I ko kaže da se ne provede , i da na balkanu nije najluđi provod. Ja ne znam gdje taj živi. U nekom svom svijetu. Muzika jest sranje , što se tiče kvalitete, ali ta muzika čini čuda ovdje kod nas. Provod, koji samo mi znamo napravit\'. I CNN i Amerikanci i svi nam zavide na tome, pa mogu oni pričat šta hoće. Al\' svako dodje na balkan da se odmori i provede. Koliko god mi bili najgori, znamo dernečit !
malo je reci Smeće..previse blago mi to zvuci *_*
A joooj, koje sranje, mati mila! Ima istine, ali sto ne kaze ko je najvise kriv za ovaj turbo hjaos?-Od Amerikanaca! I oni ista sranja pjevaju.
Uvijek nama amerika oci otvara!! Do kad vise?? Mi nista ne bismo znali bez amerikanaca i ovih tomasa!!
Ma šta se ovi glupiraju... Bolje se zabavljat uz našu muziku,opustit se malo... Jest mi njihova muzika nešto bolja...Turbo-folk zakon...
SVAKA ČAST. ljubi ga majka :* sve tacno.