Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa 1940-ih je seksizam bio sporedna stvar jer su vladale drugačije vrijednosti. Tako je žena od 50 godina mogla glumit jer su filmovi imali dobre i lude priče. Danas je to haos, samo nek ima dobre guzove i eto para.
U Federaciji bogami žena preko 40 ima glavnu ulogu, umalo nam ne zatvori jednu od dvije bolnice u gradu a grad oko 500..000 stanovnika. Vidi ti šta je prava država a ne kao vaša posrana Amerika
Ljepota zene se poakze tek poslje 40-te......I danas najljepse zene su 40+
veliki lajkic
@mirrorce mora da si i ti prosla 30te:))
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
"Reditelj Spike Lee već je najavio bojkot ovogodišnje dodjele Oscara, a predsjednica Američke filmske industrije Straight Outta Compton istakla je ogorčenje zbog nedostatka inkluzije. " http://www.imdb.com/title/tt1398426/
Straight Outta Compton je film snimljen prosle godine i sumnjam da se tako zove predsjednica Americke filmske industrije.