Od 14. do 18. augusta
39

CineStar Sarajevo organizuje veliku filmsku sedmicu: Svi filmovi u pola cijene

Velika fiilmska sedmica u CineStaru
Sarajevo je grad filma i ima vjernu kino publiku tokom cijele godine, ne samo u augustu. U znak zahvale, posebnu akciju od 14. do 18. augusta organizuje CineStar Sarajevo, kako bi publika još više uživala u bogatoj filmskoj ponudi, najvećim blockbusterima, premium formatima kao što je 4DX i u premium sjedištima, i to u pola cijene!

Sarajlije će tako ovih divnih pet filmskih dana, od ponedjeljka do petka, u CineStaru moći gledati svjetski fenomen Barbie koji je još uvijek najgledaniji film na box officeu, zatim ljetni akcijski blockbuster Meg 2: Put u dubinu, a za 4DX doživljaj tu je novi superheroj na velikom platnu Blue Beetle. Za prave fanove horora, na programu je Anđeo tame s Annom Campom u glavnoj ulozi, a za one željne nježnije strane - romantična komedija koja će vas uvjeriti da postoji ljubav i na drugi pogled, Ljubav na prvi vau. Ovo i još mnogo naslova vas čeka u udobnosti CineStara Sarajevo!

Barbie
Barbie

Ovo je sedmica kada se u pola cijene mogu pogledati novi filmovi, ali i poneki koje ste propustili ili ih želite pogledati ponovo.

CineStar Sarajevo ima čak 10 dvorana, od kojih su premium formati RealD 3D, 4DX i eXtreme dvorana. Posjetiocima su na raspolaganju najbolja kožna sjedišta s pomičnim naslonima od kojih su vrlo popularna VIP Relax, Royal beds i LoveBox, ali i posebne, jedinstvene lože s Premium lounge sjedištima. Ovo je idealna prilika da doživite savršenu komociju premium sjedišta bez nadoplate.

Besplatan parking, klimatizovane dvorane, najbolja tehnologija, ali i predivan CinemaBar samo su dodatan razlog zašto je CineStar najposjećenije kino u Sarajevu.

Uživajte u sedmoj umjetnosti i kinu u kojem su udobnost i tehnologija na svjetskoj razini, vrlo važan faktor baš kao i sadržaj na filmskom platnu.

Kako bi osigurali svoje atraktivne ulaznice u pola cijene, uputite se već danas na blagajnu kina CineStar Sarajevo u Bingo City Centru ili ih kupite na cinestarcinemas.ba.