Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam i sretno
E vala svaka cast, lijepa vijest za Zenicu ali i za BiH, barem po necemu ne kaskamo za Evropom, dobro izgleda, super ponuda, a cijene, vala realne za ono sta se nudi. Ne vozim ni ja Jaguar niti Porsche, imam valjan razlog za to, pa ko voli, neka izvoli. Svaka cast.
ma kakvo kino,
Pitari imaju samo onaj jadni CinemaCity... dođite slobodno u Zenicu pogledat film...
@Orange1World od juna u Sarajevu i Cineplexx i CineStar, pored postojeceg CinemaCity. Ne lozi se malogradjaninu iz provincije.
@Orange1World za nekoliko mjeseci Sarajevo ce dobiti Cineplexx i Cinestar kino...
Znaci u Federaciji svaki veći grad sada ima Cinestar kino, dok u citavoj RS je samo jedan i to u Delti BL
U Sarajevu kino nije ulozilo marke od otvaranja, kokice ne iskokane, sami kukuruz, zube polomih,a 3D naocale, kroz Heinove se vidi bolje. Kome je skupo, ne treba ni dolaziti, ima birvaktile domove kulture, neka gleda Sandokana, Brus Lee-a, plasticne stolice, prekid filma obavezno jednom ili dva puta, a od grickakica, kospe sto kupis pred kinom ili poneses od kuce.
Obzirom na cijene ubrzo će ih zatvoriti. U TZ je blizu zatvaranja. Pozzz
ko još ide u kino.
i unaske u sa'rajvu imade njako kinjo.I zame je bolje.Jes da nejma ril tride.Al nek nas njeko ljupa po usima,kad naske vlast neljuppa.
Jos McD , H&M i Zara ...bujrum
Pridrazici, jesil' bugari il' zabar ???? 😁
nek zatvori zima je, napuhat ce ih 😂