Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ONDA NAM SKUTORI KRIVI..VIDI IM GLAVA KOCKASTE.CARAPE VAKE BOJE TOZLA KILO-DVA OKO SIJE ITD...ALI TO LJAKSE NESTO RADE ZA SVOJ NAROD ..STA VI RATIDE OSI STO IMATE SMISAO ZA HUMOR..Citam com. za sportiste ..halo sta vi uradiste pa imate obraza ostavljati com. na racun tih sportista sto su se ipak nasli sa najboljima u svijetu....za sport danas treba imati talent lovu volju i svasta nesto a u uslovima kakvim imaju nasi sportisti samo ih volja i talent drze i odrzavaju ..gdje lova ..gdje lova??
Zato karta bude 6 ili 8 km i nema problema za majmune jer čopori svi zajedno jedva imaju cenera. :)
Kod nas u Tuzli bolje da se kino nikad i ne otvori. Platis kartu i dodjes gledat film, stalno neko laprda u mraku, ceraka se, suste kese, dizu se noge na stolice ispred, a pored se obavezno zauzmu tri sjedista jaknama, torbama, hranom i picem, a ako majmunu skrenes paznju na to da je majmun valja ti se tuci ali ne sa jednim majmunom nego sa petoricom majmuna sa cakijama jer obavezno nastupaju u coporu i naoruzani. I onda normalan narod prestane dolaziti. Onda i majmuni prestanu dolaziti. I onda kino propadne. I svi kazu \"sta je, eto imali ste kino ali izgleda ne volite filmove pa nije dobro poslovalo\" Ne, ne treba kod nas nista normalno otvoriti, tu je Imamovic u pravu, iskopaj im rupe u zemlji, napuni ih vodom da se stoka brcka i ko ih yebe, dosta im je.
Širokobriježaninu,neizmjerno ti hvala na ovome!!! nisam nikad mislila da u kinu može biti tako zanimljivo,slavim rođendan za 5 dana i nas 6 ide u kino i lijepo ćemo se provest... kako ovo nije netko prije napravilo,ali ovo je dokaz da nikad nije kasno