Film/TV
21

Cinema City prikazuje "Drakulu", "Najbolje od mene" i "Otok ljubavi"

Na repertoaru Cinema Cityja od 15. do 22. oktobra 2014. godine stižu tri nova filma - "Drakula: Neispričano", "Najbolje od mene" i "Otok ljubavi" Jasmile Žbanić.

"Drakula: Neispričano" (Originalni naslov: Dracula Untold) reditelja Garyja Shorea je film u kojem uloge tumače Luke Evans, Dominic Cooper, Samantha Barks i drugi.

Ova epska akciona avantura od 92 minute oživljava jednu od najživopisnijih legendarnih ličnosti koja će vam ubrzati puls, a govori o rađanju doba čudovišta.

Luke Evans ("Paklene ulice 6", "Besmrtnici") će se transformisati od ukletog čovjeka kojeg historija pamti kao Vlad Cepeš u svemoćno stvorenje noći u Univerzalovom filmu "Drakula: Neispričano", koji govori o porijeklu priče o privlačnom besmrtniku kog se bojimo kad padne noć: Drakuli.

"Najbolje od mene" (The Best Of Me) Michaela Hoffmana je romantična drama sa Michelle Monaghan, Jamesom Marsdenom, Lianom Liberato...

Najomiljeniji pisac romantičnih priča ovaj nas put vodi životnim putevima dvoje potpuno različitih srednjoškolaca koje, nakon strastvene ljubavne veze, okolnosti razdvoje na 20 godina. Sada odrasli ljudi, oni će se sresti u rodnom gradu u koji će se vratiti zbog pogiblje dragog prijatelja…

"Otok ljubavi" je film Jasmile Žbanić u kojem uloge tumače Ermin Bravo, Ariane Labed i Ada Condeescu.

Odmor. More. Sunce. Tijela. Ljepota. Porodica Grebo stiže iz Sarajeva u Istru, na jadransku obalu. Majka očekuje bebu, otac je ponosan – na sretnom su, pošteno zasluženom odmoru. Ali u njihovom životu pojavljuje se nova osoba – harizmatična će Flora mladi brak staviti na kušnju. Dugo čuvana tajna ne može ostati skrivena na Otoku ljubavi.