Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ba postalo glupost, nikad je upoznat k'o da zivi 100 godina...
Nema bolje serije, baš sam danas vidio da su ubačene na ovim sajtovima za filmove, toliko sam se obradovao kao malo djete hahah :D
http://www.movie4k.to/ rokaj tu samo...izbace odma sve :D
Challenge accepted!
Postali su bezveze nakon početka osme sezone. Ova deveta sezona je bila i zanimljiva na početku (prva, eventualno druga epizoda), ali sada je već jasno da je niđe veze. Šteta. Trebaju znati kada stati, sve su trebali završiti još pretprošle godine - snimiti zadnju epizodu i sačuvati odličan dojam koji smo imali. Ovo mi je bila najbolja serija ikada (vjerovatno je i sada, ali zadnje dvije sezone kvare ukupan dojam).
Breaking Bad, The Wire, House, Dexter, The Shield i još tona serija koje su bolje od ove.
el weedo, ti shvacas da je ovo humoristicna serija, la SITCOM ako ces na americkom. Uporedba je bezvezna. Za svoj zanr je super.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Američki humor mi je niđe veze .
Koje "smiješne" serije/filmove pratiš? Predloži nam.
ne pratim strane komedije uopšte jer su bezveze....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A šteta što je peder a ? :D
"How I Met Your Mother" dobra za svadbe