Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim ponestalo im ideja pa plaćaju dobre glumce ne bi li privukli prave fanove filmova da gledaju, tako su i u prošlom doveli Kurta Russella. Gledat ću film, al se nadam da im neće auta letit s krilima u ovom dijelu.
Ovaj Fast & Furious ce trajat duze od Indijskih serija. Prvi dio dobar, drugi solidan, treci uzasan, cetvrti dovoljan, ostalo sve smaranje zivo, na kraju ce se Transformesi pojavit u filmu! Jednostavno nekad treba imat granica.
Vedade majmune pravopis u ruke, sigurno si jedan od onih koji golfa napucavaju
@mariijuana Ma ovaj vedad tipicni bosnjo, nema tri zuba u glavi ni cetiri osnovne, pregledao 15 filmova u zivotu i dodje ovdje pametovat kako su Fast & Furious najbolji filmovi ikada, pljuvat sve sto je sci-fi i sl. Kako mrzim kad neko dodje pametovat o necemu o cemu nema blagog pojma.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Urodile žalopoljke o godinama, sad će biti para, a zaboraviti ćeš na druge stare žene koje su lijepe i one koje nisu!
Pomela je Hardy-a u Max-u red je sada na Diesel-a....voli Hollywood ove ledene plavuše vazda
rastrg'o bi je ko dzeki lanac :D
Fast & FuriousA
Odavno tu nema filma.