Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je lobotomija napravljena nad hrvatskim narodom ("dečki"). Promjeniti svoj vlastiti jezik i zamjeniti ga sa za akcentom iz Zagreba, to je nevjerovatno. Koji manjak samopoštovanja. I onda i nije za čuditi da napuštaju svoju domovinu više nego ostali narodi.
Zločesti penzioneri. Znaju li snimiti neki drugi film nego muzi kravu dok ne crkne. Ovo samo govori koliko više nema ideja za dobre filmove, sada ili lete, glavama probijaju zidove, imaju moci itd. Nema filmova tipa, Sakupljać kostiju, Rikošet, Kad jaganci utihnu, Umri muški, Smrtonosno oružje, Sedmica, Vrelina, pakleni val itd.. Ovo sada sve fantastika sa glumcima iz reklama za paštete.
Ostariše nam i dečki...
Nostalgično me vraća u tinejdžerske dane ☺️ Hollywoodski kliše ali ću ga definitivno pogledati 😎
Smorise
Zločesti dečki? Hahahaha
OMG, je li to neko još gleda Holywood filmove?
da brate tu i tamo naleti neki dobar film