|

Četiri nova filma u kinu Cinema City od 18. aprila

Četiri nova filma u kinu Cinema City od 18. aprila
0
Klix.ba
17.4.2019. u 09:32
3
komentara
0

dijeljenja
U kinu Cinema City od 18. aprila očekuju nas četiri nova filmska naslova: "Osvetnici: Završnica", "Poslije svega", "Prokletstvo tugujuće žene" i "Par čudesa".
Reditelji Anthony i Joe Russo, Marvel studio i Disney donose nam najiščekivaniji i najuzbudljiviji film godine "Osvetnici: Završnica".

Nakon razornih događaja u filmu "Osvetnici: Rat beskonačnosti" iz 2018. godine, svemir je u ruševinama. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se ponovno okupljaju kako bi poništili Thanosove postupke i vratili red u svemir.


U filmu "Poslije svega" vrijedna studentica i predana kćerka Tessa Young započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Ona tačno zna šta želi postići i koji put treba slijediti. Takav sređeni život, raspast će se kao kuća od karata kada Tessa upozna tajanstvenog Hardina Scotta. On nosi tamu u očima, tijelo mu je pokriveno tetovažama i živi po vlastitim pravilima. Hardin je sve što Tessa želi izbjeći, ali nakon jednog druženja na jezeru, on će postati jedino što će od tada željeti. Njihova veza neće biti niti jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočiti učinit će njihovu strast još snažnijom.


"Prokletstvo tugujuće žene" donosi priču o ženi koja je za vrijeme svog života utopila vlastitu djecu u ljubomornom bijesu, bacajući se u rijeku za njima dok je plakala od boli. Sada su njene suze vječne. One su smrtonosne, a svi koji su čuli njen smrtonosni poziv u noći su ukleti. La Llorona lovi djecu kako bi ih zamijenila sa svojom. Što više vremena prolazi to je njena želja za djecom sve veća, a metode sve više zastrašujuće.

Zanemarujući zastrašujuće upozorenje majke koja je osumnjičena da ugrožava svoju djecu, socijalna radnica i njezina mala djeca ubrzo se nađu u beznadnoj situaciji. Njihova jedina nada za preživljavanjem La Lloroninog smrtonosnog gnjeva je svećenik i njegovo misteriozno tjeranje zla.


"Park čudesa" je uzbudljiva priča o osmogodišnjoj djevojčici June, koja uz pomoć bujne mašte pravi spektakularan zabavni park, a otkrit će da on zapravo postoji u stvarnosti. Ali kada njen voljeni park počne da se urušava, samo ga ona može spasiti, svojim fantastičnim načinom maštanja i vrlo posebnim prijateljima. Zamislite jedinstveni, čarobni zabavni park, mjesto gdje posjetioci uživaju u vožnjama koje prkose gravitaciji, gdje žive zanimljivi i šareni likovi i gdje su neponovljive atrakcije. Sve ćete to naći u "Parku čudesa".
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...