Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek mu Purivatra plati desetak dana na brodu da krstari Jadranom sa Sabinom Cudic, a poslije sedam u vili na Dubrovackom primorju. Vjerujte taj Purivatra je prisvojio milione Eura budjetskog novca, a trosi ga ko da je njegova babovina. Sramota je to raditi u ovako siromasnoj zemlji, ali to minderlije ne zanima, nisu socijalno osjetljivi, a na svoje luksuze nikad zalili nisu. Sve ovo je doslo sa vlascu hobotnice Izetbegovica
do skora su SFF finansirali uglavnom komunjarski gradonačelnici sarajeva. evo ti samo jedan primjer https://www.klix.ba/magazin/kultura/200-000-km-za-sarajevo-film-festival/090703080
hoće li doći hadži-dino-konaković da nam ukrasi veče?
jel to onaj sipac sto kara Cudicku?
i ja bi krstario sa Cudickom
Zar nema baš niko od pravih Sarajlija da otvopri SARAJEVO film festival?! Baš mi je muka od ovog sranja koje već godinama natežete kao da je dodjerla Oskara ! Pogledajte samo individue koje se OBAVEZNO moraju naći na otvaranju, tj na crvenom tepihu...jadna majko, pomagaj!
Zar nije promijenio prezime u Čudić
Zbriso sa Kosova u njihovom ratu sa srbima.U Sarajevu ga gurali da zavrsi,bilo im ga zao,ono sa Kosova i mi imali rat i tako to.Sad ga gura Cudička i i punac Kosovac.
neka je i sabina cudic nekog svog progurala mala
gura Sabina, a i on ne ostaje duzan
Pravi potez Purivatre, Bakirovog badze, Sarajevskog zeta STRSLJENA gurnuo i uzdigao, niko iz Nase Stranke ga nece pitati gdje su pare, jer je doticni suprug od Sabine Cudic, a to mu je inace jedina kvaliteta da bi dobio ovaj posao. UZIMAJ MIRO, NIJE TI LAHKO, SABINA JE CVARKE JELA KO SLATKO. I MIRO JE ODOJAK VOLIO PRIJE, BABO MU ATIF OD ALIJE KRIJE. NIJE MU GLAVU NIKADA JEO, PONOSNO ATIF U MIRU SE KLEO.
Imam utisak da ce za SFF neko biti bjen. Svi nesto namrgodjeni
Zet pukovnika KOS Seada Cudica zv Sejo, inace prvog bezbjednjaka u ratnom Sarajevu i tate od Sabine Cudic, koja se celi rat setkala sa mamom po Beogradu, gde je jela bambi, a volela grobara i tigra. Mudri Bakirov badzo Mirsad Purivatra spaja interese za svoj hajr, ovako mu je i babo Atif radio za UDBU. Uzimaj lovu papcima Purivatra, dobar ti je ovaj STRSLJEN, kad valja Sabini, sto i tebi valjao nebi.
Super je Alban :)