Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zikina Dinastija, Tesna Koza, Maratonci trce pocasni krug, Ko to tamo peva, Varljivo leto 68, najbolje komedije ikada
mozemo i lud zbunjen normalan svrstati u ovu kategoriju
Bili extra glumci od Gidre do Bate stojkovica Taska Nacica i drugih klasa glumaca i sad uporedi te filmove i serije sa onim sranjem od Vize za buducnost
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Komedija bez i jedne sale na racun nacionalizma .
Šta bismo onda trebali reći za "Mućke", "Leteći cirkus Monty Pythona", "The League of Gentlemen", "The Catherine Tate Show", "Blackadder", "Fawlty Towers" itd. Na čemu su oni bazirani? Tu su još i "Bela lađa", "Dva smo svijeta različita" itd. Naravno da se smijemo tome jer ismijavamo društvo i situaciju u kojoj se nalazimo. Onaj ko to ne ismijava i kome to nije smiješno, zapravo je takav jer ga lično pogađa.
jedino srbi znaju napraviti komedije. 'mrtav ladan,kad porastem bicu kengur,munje...'
Nije bilo veceg uhljupa od Bate Zivojinovica. Bio je racku od glumca.
Her zika blagodarim :D nema jaceg lika :D
Pita James Bond Sulju koliko je sati, a Suljaga odgovori: "Pet, pola pet."
Produkcija prije 50 godina i sad nekim postavlja standarde
Što bi Žika rekao, mamicu ti jareću
Mama kupi mi ovu tetu. Ovaj i nije tako lud
@mojKliksas a sta ce ti sine teta? Hteo bih da je...Ovaj I nije tolko lud
Zikina dinastija i dan danas je gledan serijal
Detektor seljackog mentaliteta
Kako kome? Prostakluk teski. Tipicno balkansko. Seljakluk bio i ostao.
Ko piše ove tekstove, Vela halve. "Kažu da je na ovdašnjim prostorima lakše podnijeti da ti dijete bude ratni zločinac nego pripadnik LGBTQ zajednice."
Evo ja upravo gledam slucajeve x, nasu policiju i nase inspektore kako kaznjavaju ugostitelje i grohotom se smijem. Koji apsurd od drzave. Dok neki mogu nekim zagorcavate zivote. Svaka cast drzavi. Smijesno bgm.
@Bulevarickast Maratonci su genijalni, prvo radjeni kao predstava, kasnije snimljen film. Maratonci su u stvari predviđanje raspada Jugoslavije(pogrebno društvo) nakon smrti Tita (Pantelije)!
Zašto miješaš najbolju komediju svih vremena Maratonce sa ovim seljačkim filmom?
Naj bolji dio života