Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mora se sad pljuvati na turbo-folk opcenito, jer i nemoze se sva ta novija muzika svrstati pod turbo-folk, i da ima i dobre muzike, ima, ali ovdje je rijec o Ceci Raznatovic i o karakteru Operacije Triumf, jer oni su imali motiv vratiti pop muziku na scenu, a na kraju su se pokazali da su komercijala i sve ono sto su najavljivali je palo u vodu. Trebali su se ipak drzati pop pjevaca bez obzira s kojih prostora dolaze, ovako samo salju poruku da je ok da jedna 15-godisnjakinja nezna ni za jednu rok grupu, ali da je za nju ok da slusa hitove poput \"Pazi skime spavas\", \"Gacice\" i sve one pjesme takvih tema. Ismeta Dervoz mi se isto tako ne uklapa u ovo sve, jer ona nije ni pop ni rok pjevacica( nekad bila), ona je za slagera i to.
Znate sta bi Dr. Nele rekao na ovo sve: \"Ceca je stara koka. Nju samo jos vibrator moze dobro da rokne..\"
cuj ovog idola anti folk ??? pa jebo ti sebe.... jebo te metal i rock koji slusas... a ako si neki faktor koji hoce da bije one koji slsuaju tu muziku brate fino dodjes u Atilu koja se nalazi u Sarajevu i pobijes nas sve redom i riejsio si jedan problem...
čiča 17.11.2008. u 10:27 FTV se svakako već srozala time što učestvuje u projektima zatupljivanja ionako nepismene nacije (prikazujući \"operaciju trijumf\"), pa ne razumijem otkud da im odjednom smeta pojavljivanje Cece u tom šou programu. Ovakav projekat samo je učvrstio moju odluku da ne plaćam tv-pretplatu. Kakav cinizam- Ismeti Dervoz smeta Ceca, a ne smeta joj M. Tucaković koja je de fakto jedan od glavnih generatora prekodrinskog sranja (čitaj turbo folka). Okrenite se oko sebe i pogledajte kakvu nam muziku i tv programe mladi gledaju i slušaju. U Federaciji BiH najgledaniji programi su: DM-SAT, OPERACIJA TIJUMF, IZGUBLJENI, BIG MAMA HOUSE, IGRA ISTINE... i razni tv otpad poput TV VOGOŠĆA (emisija \"bosna sa izvora\"), TV AMNA, TV IGMAN (najsmješniji im je program uživo, vodi ga jedini njihov voditelj, nakav ćelo, gdje se voditelj, gost, naravno pjevač, muzičar koji ga prati i peć na čvrsto gorivo-popularna \"kraljica peć\" tokom cijele emisije u kadru). TUGA PRAVA! Svaka cast cica. U pravu si skroz. Ismeta Dervcoz me iznenadila, koliko je niska, jos kaze na pocetku tog show-a, kako joj je malo krivo jer mi ( misleci na Bosance) nemamo i ne mozemo napraviti jedan ovakav projekat. Zao mi je sto nas konstantno predstavljaju nekompetentni ljudi, ljudi koji srozavcaju nasu naciju u svakom pogledu. Ftv, kao i Pink, nema razlike, svce za lovu jarane( sto bi rek\'o Sula- Zabranjeno Pusenje). E pa neka ga pusi sad ekipi nepismenih kretena, takozvanih profesora, kafanskih profanisanih menadzera... onaj neki s bradom, sto prica kako je otkrio Zeljka Samardzica, da on kaze ko je dobar a ko ne, ma uzas. Gdje su nam ideali, ima i uzora, skromnih, pristojnih , kvalitetnih ljudi, zdravog razuma....svce je manje....a oni koji zive od stare slave( tipa Ismete Dervozove), ne pustaju svoju fotelju i ako konstanto srljaju i sto je gore priklanjaju se turbo folk ulturi nasih komsija. Njima svaka cast, zasto ne bi mogla Ceca pjevati? Da je Arkan ziv, i njega bi takve tv poput nasih sranja ugostile bez trunke savjesti. Go Ismeta, dostigla si vrhunac!
bila je i milic acarica pa prnula u fenjer hehehheh zvrk u guzicu
Ceca je carica!!!!
Molim apel n aorganizatore Trijumfa :NEMOJTE DA PRLJATE OVAKVU LIJEPU EMISIJU SA TAKVIM GOVNIMA SA OVE SLIKE :::::::::HVALA
Ja volim ceceu ...................p.s. hehhehehhe da prcam
HEJ STVARNO, PA NEK GOSTUJE CECA, ŠTA IMA VEZE?? IAKO JE KURVETINA I ONA SE UBRAJA U LJUDE I IMA LJUDSKA PRAVA, A TO ORGANIZATORI OVOG SHOWA DOBRO ZNAJU. JEBO I TU \"OPERACIJU TRIJUMF\"!!! TI DEBILI ŠTO SE BORE ZA NEKAKVE ZVIJEZDE, LIČE MI NA SVE SAMO NE NA LJUDE ;-) GLEDAJTE MALO NA NJEMAČKOJ \"RTL\" MULTI-TALENT SHOUW, DA VIDITE KAKO DJETE OD 13 GODINA PJEVA CHRISTINU AGUILERU BOLJE NEGO ORIGINAL! ;-)
*EBO VAS I CECA I OPERACIAJ TRIJUMF! JA GOVANA I VIJESTI :S
Kome se ne gleda \"Operacija trijumf\" onda cu napomenuti da postoji još kanala koje su ima na raspolaganju da gledaju...Zažmiriš i začepiš uši kada Ceca pjeva....Šta se može...Primitivizam je zavladao BiH...Ništa drugo ne rade,samo se žale i uvijek im nešto smeta,oni su uvijek upravu i cvjećke od naroda...
Hocemo se mi ikad opametiti??????????
Ama neka je slusa ko god hoce (svako po svojoj savjesti)...ali na neki javni emiter u BiH da je jos stavljaju, pa to je onda DNO DNA! Smijesno je uopste i polemisati oko toga ( npr. neko od voditelja( dnevnika/vijesti) vjerovatno voli lezernije da se oblaci, ali na tv \"mora\" obuci odijelo i sl.)... Cega se pametan stidi, budala se ponosi!
ceca legenda!!!!
jebem joj majku cetnicku i onima koji je slusaju